اصفهان , خیابان توحید میانی , روبروی آزمایشگاه دی - 03136285448 - 03136251197

مدرسه ایتالیایی اصفهان

اطلاعات و مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی

 مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی اصفهان تحویل دهند :

- اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی ( از دفاتر پیشخوان دولت درخواست و به آدرس مدرسه ایتالیایی اصفهان ارسال شوند)


آدرس مدرسه ایتالیایی : اصفهان خیابان توحید میانی نزدیک به چهارراه پلیس نبش کوچه شهید امیری ( کوچه شماره 14 ) پلاک 147 کد پستی : 8173836314

 

مدارک لازم برای دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله و کارشناسی ارشد ناپیوسته به زبان ایتالیایی :

 

دانشجویان باید مدارک خود را جهت تشکیل پرونده تحصیلی و همچنین جهت پرونده اخذ ویزای دانشجویی ارائه کنند. از دانشجویانی که متقاضی شرکت در امتحانات سراسری و رشته های دارای محدودیت ثبت نام هستند ( پزشکی و جراحی، دندانپزشکی، دامپزشکی، حرفه های بهداشتی، علوم آموزش پزشکی و معماری) درخواست می گردد برای شرکت در امتحان در سایت www.universitaly.it ثبت نام کنند.


مدارک لازم جهت پرونده تحصیلی :


- اصل تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (به زبان فارسی)


- اصل دیپلم و پیش دانشگاهی و ترجمه آن به زبان ایتالیایی به همراه ریز نمرات کامل چهارساله با تایید وزارت امور خارجه و دادگستری


- اصل مدرک کارشناسی و ترجمه آن به زبان ایتالیایی و ریز نمرات چهارساله با تایید وزارت امور خارجه و دادگستری (فقط برای متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد)


- اصل مدرک کارشناسی ارشد و ترجمه آن به زبان ایتالیایی و ریز نمرات دو ساله با تایید وزارت امور خارجه و دادگستری (فقط برای متقاضیان مقطع دکترا)


- اصل و ترجمه به زبان ایتالیایی شناسنامه با تایید وزارت امور خارجه و دادگستری


- ارائه فتوکپی از تمامی مدارک فوق الذکر ( زبان ایتالیایی و زبان فارسی ) الزامی است.


- پرینت برگه انتخاب رشته در سایت :

 

www.universitaly.it

 


توجه: اگربخش ارائه شده در سایت universitaly با سال تحصیلی جاری همخوانی نداشته باشد، دانشجو موظف است اقرارنامه ای ، به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، تنظیم و امضا کرده و در آن نام درست رشته و دانشگاه منتخب را ذکر کند.

 

- سه قطعه عکس رنگی (   35 * 40 ) پشت‌نویسی شده


- فتوکپی اولین صفحه گذرنامه (گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار پس از تاریخ ترک حوزه شنگن)


- شرح کامل تمامی امتحانات گذرانده شده در دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (فقط برای دوره کارشناسی ارشد)


- اصل و فتوکپی مدرک زبان ایتالیایی ، حداقل سطح  ( CELI , B1 ) صادر شده از مدرسه ایتالیایی اصفهان

 

-   فرم A تکمیل گردیده وامضا شود :

 

 http://ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran/resource/doc/2016/10/modello_a.pdf

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا نوع D : 

 

-                    فرم رایگان درخواست روادید که باید تکمیل و امضا گردد

 

https://ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran/resource/doc/2017/01/formulario%20d.pdf

 

-                    دو قطعه عکس رنگی (   35 * 40 )

-                    فتوکپی مدرک زبان

-                    گذرنامه و فتوکپی صفحه اول (گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار پس از تاریخ ترک حوزه شنگن)

 

-                    فتوکپی بلیط یا رزرو بلیط به نام فرد متقاضی؛ برای ترم اول تاریخ رزرو بلیط باید پس از 15 آگوست باشد. برای ترم دوم تاریخ رزرو بلیط باید برای تاریخ پس از 15 فوریه باشد.

 

-                    رزرو هتل در شهر دانشگاهی، به نام فرد متقاضی ( حداقل برای ده روز اول اقامت)

 

- پرینت برگه انتخاب رشته در سایت   www.universitaly.it

- 50 یورو وجه نقد به منظور تعرفه کنسولی

 

-                    صورت حساب بانکی سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ، به نام دانشجو یا یکی از والدین( با الحاق ترجمه شناسنامه والد به زبان ایتالیایی یا انگلیسی)

 

توجه : فقط مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

 

 

نکات مهم :

در صورت کامل نبودن مدارک مدرسه ایتالیایی اصفهان از پذیرفتن مدارک معذور می باشد و مدارک را عودت می دهد

 

دانشجو موظف است سایت دانشگاه خود را دنبال کند، زیرا این احتمال وجود دارد که دانشکده مورد نظر خواهان ارائه مدارک متفاوت یا تکمیلی باشد که کنسولگری از آن اطلاع نداشته باشد.

 

مدارک ترجمه شده سالهای گذشته 2016 – 2017 – 2018 نیز قابل قبول است.

 

از دانشجویانی که قصد دریافت اطلاعات بیشتردر مورد مدارک ویزا و یا رشته های انگلیسی را دارند درخواست می گردد ایمیلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی به آدرس پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کرده و شماره تلفن خود را در آن ذکر کنند. با آنها در اسرع وقت، از طریق تلفن یا ایمیل تماس گرفته خواهد شد.

 

در حال حاضر تمامی مترجمین رسمی فعال و مورد تایید جمهوری اسلامی ایران مورد تایید سفارت ایتالیا هستند. برای دریافت اسامی آنان به سایت www.iacti.ir مراجعه گردد.

 

 

 

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری می باشند موظفند که در سایت

 

www.universitaly.it/index.php/cercacorsi/universita

 

ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

 


 



از دانشجویان عزیز خواهشمندیم در تکمیل فرم ویزا نهایت دقت را داشته باشند.

قسمت های مورد نظر را با حروف لاتین و خوانا قبل از مراجعه به کنسولگری تکمیل فرمایید.

با تشکر از توجه شما




Scroll to Top