اصفهان , خیابان توحید میانی , روبروی آزمایشگاه دی - 03136285448 - 03136251197

مدرسه ایتالیایی اصفهان

اطلاعات و مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی

 

مدارک لازم برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ ، کشور ایتالیا :

 

دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله وکارشناسی ارشد ناپیوسته:

 

مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی اصفهان تحویل دهند :

 

-        اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی ( از دفاتر پیشخوان دولت درخواست و به آدرس مدرسه ایتالیایی اصفهان ارسال شوند)

        آدرس مدرسه ایتالیایی : اصفهان خیابان توحید میانی نزدیک به چهارراه پلیس نبش کوچه شهید امیری ( کوچه شماره 14 ) پلاک 147  کد پستی : 8173836314

-   A      لینک مربوط به دانلود و دریافت فرم   

http://www.studiare-in-italia.it/studentistranieri/moduli/Modello_A.pdf

 

مدارک مربوط به متقاضیان مقطع لیسانس و  فوق لیسانس 

 

ترجمۀ پایان تحصیلات مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه ساله دیپلم و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات ( مربوط به مقطع لیسانس ) 

 

-       ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) + ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی ( مربوط به مقطع فوق لیسانس ) 

-        اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی

-        یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی

-        اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی ( CELI B1 )

 

-        شرح دروس لیسانس اخذ شده فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی که بدون تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیز مورد تایید می باشد. (شرح دروس را از وزارت علوم و یا دانشگاه تهیه فرمایید).

-        سه  قطعه عکس 4×3 رنگی پشت نویسی شده ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )

-        دو نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2019)

-        رزومه/ Curriculum Vitaeتایپ شده به زبان ایتالیایی   (نمونه آن درکتاب اسپرسو 2 موجود است)

.

-         پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو :

 

      http://www.universitaly.it/index.php/cercacorsi/universita

 

نکات مهم :

-        در صورت كامل نبودن مدارك ، مدرسه ایتالیایی از پذیرفتن مدارک معذور می باشد و مدارك را عودت خواهد داد .

-        مدارک موقت به هیچ وجه قابل قبول نمی باشند.

-        کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آن لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا برای دانشجویان رشته های لیسانس 3 ساله (corsi ad accesso libero ) و دانشجویان فوق لیسانس دو ساله (Laurea Magistrale)

 

-        اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانااز صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماهMay  سال 2019)

-        فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید D (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

- ترجمه رسمی شناسنامه مربوط به سرپرست خانواده که پرینت حساب مربوط به تمکن مالی از نامبرده برای کنسولگری ارسال خواهد شد .

-        یک نسخه از پذیرش دانشگاه برای مقطع فوق لیسانس

-        کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

متقاضیان ترم اول دانشگاه بایستی بلیط را بین 15 تا 30 آگوست رزرو نمایند.

-        رزرو هتل (حداقل 10 روز اول اقامت)

-        پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد) .

 

توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

 

-        مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

 

مدارک ویزا برای دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری در مقطع لیسانس و لیسانس پیوسته و تمامی رشته های لیسانس 3 ساله که امتحان ورودی ( Test ingress a numero chiuso o programmato ) دارند.

 

-         اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانااز صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2019)

-         فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C  )با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

         -         کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت 10 تا 20 روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه

- ترجمه رسمی شناسنامه مربوط به سرپرست خانواده که پرینت حساب مربوط به تمکن مالی از نامبرده برای کنسولگری ارسال خواهد شد .

 

( لطفا" تاریخ امتحان ها بر روی سایت دانشگاهها چک شوند و بر اساس آن بلیط خریداری و یا رزرو شود )

-         رزرو هتل برای کل زمان اقامت   

-         پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که چند روز قبل از توبت ویزا گرفته شده همراه با تایید و مهر بانک ، این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد).توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی مانند اجاره نامه ملک باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

-         مبلغ 60 یورو جهت صدور ویزا

- بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت

 

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری می باشند موظفند که در سایت www.universitaly.it ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

 



از دانشجویان عزیز خواهشمندیم در تکمیل فرم ویزا نهایت دقت را داشته باشند.

قسمت های مورد نظر را با حروف لاتین و خوانا قبل از مراجعه به کنسولگری تکمیل فرمایید.

فرم نمونه درخواست ویزا را از اینجا دریافت کنید. 

 

با تشکر از توجه شما




Scroll to Top